Sugeng Rawuh ing Alutile

Minangka produsen bahan konstruksi global, kita nyedhiyakake produk kanthi kualitas lan rega sing paling apik

Apa Pilih Kita

Kita bisa nyedhiyani sampel gratis

Popular

Produk kita

Kita bisa nyedhiyani conto gratis

Spesialisasi ing produksi Aluminium Composite Panel kanggo 26 taun.Produk diekspor ing saindenging jagad.

sapa kita

Jiangxi Alutile Building Materials Co., Ltd.minangka perusahaan saham gabungan sing mlaku miturut syarat lan peraturan kanggo perusahaan sing kadhaptar, perusahaan induke yaiku HONGTAI GROUP.Minangka salah siji saka Enterprises wiwitan Manufaktur panel aluminium komposit ing China, Alutile wis fokus ing riset, Pabrik, sales lan layanan saka sistem tembok logam kanggo luwih saka 20 taun.ALUTILE nduweni hak properti intelektual independen lengkap kanggo akeh produk.

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing manufaktur panel tembok tirai lan unsur wektu kanggo inovasi aplikasi lan ramah lingkungan, kita nyediakake produk berkualitas tinggi kanggo para pelanggan.Produk utama kami kalebu Aluminium Composite Panel, All Dimensional Aluminium Core Panel (3A panel), Solid Aluminium Panel, Thermal Insulation Sandwich Panel, Environmental Decorative Panel, Silicon Sealant Glue etc.

  • Dubai-Infinity-Tower
  • Norwegia---Betonmast-Selvaagbygg
  • dv
  • vd
  • vs
  • xcv
  • erg
  • vsd
  • ht
  • rwer